header

Beperkt CASCO

Een beperkt casco verzekering vergoedt naast de verplichte WA-dekking ook de schade als gevolg van brand, joyriding, diefstal, beschadiging van ruiten, natuurkrachten zoals hagel en storm, relletjes en loslopende dieren. Een veel voorkomende benaming voor de beperkt casco dekking is ook wel WA+ dekking.

Schade als gevolg van een aanrijding wordt niet gedekt door de WA plus polis. Deze schade is alleen verzekerd indien er een andere partij schuldig is, waarop de schade verhaald kan worden. Als een tegenpartij schade aan uw auto veroorzaakt, kunt u contact opnemen met de verzekering van de tegenpartij. Waar mogelijk kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Is de tegenpartij schuldig aan het ongeval, dan zal uw verzekeringsmaatschappij de tegenpartij aansprakelijk stellen mits u rechtsbijstand heeft afgesloten bij uw verzekering. Uw schade wordt pas uitgekeerd nadat het verhaald is op de tegenpartij.

U kunt bij ons ook een expertise afspraak maken, zodat de schade expert van uw verzekering of van de tegenpartij de schade officieel kan vastleggen. Bekijk de contactpagina om met ons in contact te komen.