header

ALL RISK/CASCO

Een volledig cascoverzekering vergoedt naast de verplichte WA-dekking en de onder Beperkt casco-dekking genoemde risico's ook de schade aan of verlies van de eigen auto door aanrijding of enig ander plotseling van buiten komend onheil.

Indien u ALLRISK verzekerd bent, wordt alle schade aan uw auto en die van de tegenpartij uitgekeerd. Het is wel verstandig om na te vragen of u bij eigen schuld schade terugvalt in no claim korting. Als u lange tijd schadevrij rijdt, heeft het meestal niet zo'n grote gevolgen. Ook is het vaak zo, dat u een scahde binnen een jaar eventueel toch nog zelf kunt betalen, mocht u in dat jaar nog een grotere schade rijden. U kunt uw autoschade bij ons laten taxeren, zodat u kunt overwegen wat het beste is voor u.  Bekijk de contactpagina om met ons in contact te komen.

Als de tegenpartij schuldig is aan het ongeluk, zal uw verzekeringsmaatschappij het schadebedrag verhalen op de tegenpartij. U hoeft hier niets voor te doen en u kunt uw auto zonder kosten laten repareren.