header

Autoschade? Wat te doen

Als u autoschade heeft opgelopen zullen wij u zo snel en veilig mogelijk weer op de weg helpen. Om dit te realiseren kunt u als volgt handelen. In dien uw auto nog rijdbaar is, kunt u met de auto langskomen bij Autoschade Gerritsma (adresgegevens). Belangrijk is dat de volgende documenten meegenomen worden:
  • Kentekenbewijs 1 en 2
  • Groene kaart.
Bij alle gevallen van autoschade moet een Europees schadeformulier ingevuld worden, welke getekend wordt door de betrokken partijen. Indien gewenst kunnen wij u helpen met het invullen van het schadeformulier en wij sturen het graag voor u naar uw verzekeringsmaatschappij. Tevens kunnen we meteen een afspraak maken voor de reparatie aan uw auto. Tevens kunnen we meteen een afspraak maken voor de reparatie aan uw auto. Wij zullen vervolgens uw schade aanmelden bij uw verzekeringsmaatschappij of assurantietussenpersoon.

Eventuele kosten van het eigen risico of bonus/-males gevolgen geven wij graag aan u door. In bijna alle gevallen zorgen wij ervoor dat de betaling rechtstreeks aan Autoschade Gerritsma gedaan wordt vanuit de verzekeringsmaatschappij, zodat u ook daar geen zorgen over heeft.